Hlavní obsah

Policie zadržela muže přímo v erotické kabince, chtěl platit falešnou bankovkou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užít si svou intimní chvilku přišel ve středu třicetiletý muž do erotických kabinek v centru Prahy. Než však stačil svou touhu ukojit, zadrželi ho policisté, protože měl u sebe falešnou bankovku, kterou chtěl obsluze kabinek zaplatit.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Třicetiletý muž se rozhodl navštívit erotické kabinky v Hybernské ulici v Praze ve středu po třetí hodině ranní. Když došlo na placení služby, muž použil velmi nezdařilou kopii bankovky, kterou obsluhující žena ihned odhalila.

Nedočkavý muž ji proto okamžitě vyměnil za pravou a dostal se do kabinek. Žena pochopila vážnost situace a zavolala na místo policisty.

„Policisté si ho vyzvedli přímo ze zmiňované kabinky, kde právě „sledoval“ film s lechtivou tematikou,“ podotkl mluvčí policie Tomáš Hulan.

„Muž skončil na policejní služebně pro podezření z trestných činů padělání a pozměnění peněz a zatajení nálezu. Zatajení nálezu proto, že podezřelý bankovku údajně našel přibližně o dva dny dříve a místo toho, aby ji odevzdal, použil ji pro vlastní potřebu,“ dodal Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám