Hlavní obsah

Pohodová drakiáda ve Kdyni

Novinky, Pavla Tochorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. října se po celém kdyňském údolí válela mlha a rozhodně nevypadala, že by se chtěla rozplynout. Až v době, kdy se organizátoři z PS Safír pustili do příprav zázemí drakiády, rozdělávali oheň a vítali první příchozí, sluníčko se konečně prodralo skrz mraky a vyčistilo drakům oblohu.

Foto: Pavla Tochorová

Pionýrská skupina Safír Kdyně, Drakiáda 2015

Článek

Jen ten pořádný vítr opět scházel. O to víc se musely děti i jejich rodiče snažit, aby se draci ve vzduchu udrželi. Přestože to zrána nevypadalo na velkou účast, přišla nakonec téměř stovka dračích pilotů.

Každý nakonec dostal pěknou odměnu a ti, kteří se snažili nejvíce, ještě diplom a dárek navíc. Ať už proto, že jejich draci byli těmi nejprťavějšími nebo naopak obrovitými, že vylétli nejvýš nebo byli krásně malovaní.

Po náročném běhání přišel návštěvníkům vhod teplý čaj a příjemně strávené odpoledne doplnila i další typicky podzimní radovánka - pečení jablek a buřtů na ohýnku a brambor ve žhavém popelu.

Další fotografie najdete v galerii pionýrské skupiny Safír na http://safir.pionyr.cz/ nebo na facebooku. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám