Hlavní obsah

Pohádkový les pobaví i poučí děti na Barrandově

Novinky, Luděk Sefzig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte příběh Philease Fogga a jeho cesty kolem světa za 80 dní? Jeho zkrácenou a pohádkovou verzi s mnoha úkoly a dobrodružstvími pro děti od 2 let připravila Městská část Praha 5 na sobotu 21. dubna od 10 do 17 hodin.

Foto: www.veldo.cz

Na děti čekají obyvatelé exotických zemí. Uhádnete, ze kterých pocházejí?

Článek

Na kilometrové trase nad Prokopským údolím budou čekat postavy z celého světa s výpravnými dekoracemi a děti budou u každého z nich plnit úkoly.

Ti starší se také pokusí uhádnout, jakou zemi postavy představují. Dokáží malí cestovatelé nachytat ryby pro Eskymáka? Složit pizzu v Itálii nebo najít ztracený poklad na Sahaře? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná v ulici Lamačově a vstupné je zdarma. 

Tradičně pohádkový les doprovodí i organizace Helppes se svými asistenčními pejsky. Akce se koná pod záštitou radního Petra Lachnita.

Další informace a možnost registrace předem najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství - www.veldo.cz nebo na FB Velká dobrodružství.

Související témata:

Výběr článků

Načítám