Hlavní obsah

Pohádková cesta plná světel ukončí sezonu na Človíčkově stezce

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 31. října končí sezóna na Človíčkově stezce, v interaktivním a zábavném muzeu sportu pod širým nebem. To je součástí Sportparku Rybníček ve Starém Městě. Pohádková stezka od 17 hodin provede děti příběhem ohně a nabídne jim spoustu zážitků a zábavy.

Foto: ImageUp
Článek

Pohádková stezka - cesta za příběhem ohně. To je oficiální název akce, která se koná ve čtvrtek 31. října od 17:00 do 19:30 na Človíčkově stezce ve Starém Městě.

„Děti mohou zažít Človíčkovu stezku v úplně jiné atmosféře než za bílého dne. Kamarádi ze Sportovní školky Rybníček vydlabou dýně, chystáme louče a spoustu svíček. Připraveny budou dílničky, malování na obličej, třpytivé tetování nebo balonky, chybět nebude ani tancování. Pokud počasí dovolí, nafoukneme i skákací hrad," přiblížil akci ředitel Sportparku Rybníček David Mišťúrik.

Děti budou mít za úkol přinést si ve skleničce svíčku, případně lampion. Pokud tento "oheň" pronesou celou Človíčkovou stezkou a splní tři jednoduché úkoly, dostanou odměnu.

„Zároveň se v naučné části stezky mohou seznámit s tím, jak důležitý byl oheň v příběhu lidí, a to od pračlověka až k ohni olympijskému," řekl David Mišťúrik s tím, že druhá část stezky, dřevěné interaktivní hřiště, umožní dětem vyzkoušet si svou obratnost.

Děti v maskách mají na akci vstup zdarma, dospělí dle ceníku Človíčkovy stezky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám