Hlavní obsah

Podzimní prázdniny v Muzeu papírových modelů

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět dokonalých iluzí nabízí Muzeum papírových modelů svým návštěvníkům už téměř pět let. V Polici nad Metují tak můžete navštívit inspirativní a tvořivé místo.

Foto: Jaroslav Soumar

Logo Muzea papírových modelů

Článek

Hned ve středu mohou zájemci od 14:30 přijít na modelářský kroužek. Děti zde zlepšují své motorické schopnosti a rozvíjí svou tvořivost. Kroužek je otevřen všem každou středu do 17 hodin.

Od čtvrtka do neděle lze muzeum navštívit denně od 9 do 17 hodin, prohlédnout si stálou expozici, využít stále otevřenou papírovou dílnu nebo zhlédnout výstavu Jany Žuravnyjové z Loun, která je výjimečnou osobností světa papíru v České republice. Hlavní část výstavy tvoří přes 250 druhů zvířat, originální zahrady a stavby z celého světa.

Navštívit do pondělí 31. října také můžete výstavu Mileny Vávrové. Vystavuje hned vedle muzea ve výstavní síni nad BB Kavárnou své pastely. Na nich zachytila atmosféru regionu, tak jak si ji pamatuje ze svého mládí.

Na páteční den muzeum pro návštěvníky navíc připravilo zvýhodněné rodinné vstupné. V tento den tu nabízí desetiprocentní slevu na rodinnou vstupenku, děti ve věku 6 až 12 let dostanou u vstupu vystřihovánku jako dárek.

V neděli odpoledne lektory z Muzea papírových modelů potkáte v Trutnově na Výstavě modelů v hale ZŠ R. Frimla. Tam také můžete po celé podzimní prázdniny nakoupit vystřihovánky a další produkty Muzea papírových modelů.

Předvánoční novinky jsou pro návštěvníky nachystány také v obchodě přímo v Muzeu papírových modelů. Nakoupit zde můžete nové betlémy, originální kalendář na příští rok a další zajímavé hry a stavebnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám