Hlavní obsah

Podnikatelská snídaně po anglicku probírala téma personálního obsazení firem

Novinky, Lenka Chýlková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vynikající anglická snídaně se podávala ve dnech 25. a 26. listopadu v klubové místnosti Czech Cool Trade Klubu v Ostravě. Jak už je tradicí, akce se účastnilo velké množství členů klubu a také hostů.

Foto: Lenka Chýlková

Podnikatelé při snídani

Článek

Po chutné snídani v anglickém stylu, která byla připravována přímo na místě, následovalo úvodní slovo jednatele hostitelské společnosti Czech Cool Trade Martina Kovalského a poté už vystoupili jednotliví účastníci a pohovořili o své činnosti a také o svých aktuálních podnikatelských potřebách.

Probírala se široká paleta témat, do které se pozvaní volně zapojili. Spojovacím prvkem obou obchodních snídaní se stalo téma personálního obsazení firem. Pozvaní se shodli na tom, že je obtížné získat zaměstnance odpovídající požadavkům.

„Svůj fungující tým jsem dával dohromady 20 let a dalo to pořádnou práci,” postěžoval si například Stanislav Branny z Nadačního fondu hrajeme si.

Ostatní hosté souhlasili a přidávali obdobné zkušenosti. Kromě tématu personalistiky se hovořilo o záměrech jednotlivých společností do budoucna. Často plánují rozšíření své podnikatelské činnosti o další divize. Dále také hledají vhodné obchodní partnery a zákazníky pro svou současnou činnost. 

Na závěr obou dnů se konala volná diskuse, během které si účastníci navzájem vyměnili své kontakty, kterou v budoucnu využijí ke vzájemné spolupráci. 

V brzké době se plánují další obdobné akce, které vedou k většímu provázání podnikatelů Moravskoslezského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám