Hlavní obsah

Pochod proti rakovině prsu vykročí na trasu Prahou v neděli 8. září

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již po třinácté vyjde pochod Avon proti rakovině prsu a to 8. září ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí v Praze.

Foto: Petr Mráček

Monika Absolonová a David Deyl nazpívali hymnu pochodu

Článek

Myšlenka podporovat projekty boje proti rakovině prsu vznikla v mateřské firmě Avon v USA v roce 1992, kdy byl založen Fond pro zdraví žen. Úsilím tohoto fondu je kromě jiného podporovat i boj proti rakovině prsu. Avon Cosmetics v České republice bojuje již 17. rokem proti rakovině prsu v rámci iniciativy Avon proti rakovině prsu.

Pochod Avon proti rakovině prsu vyjde 8. září ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí v Praze. Program na náměstí bude probíhat od 10 hodin. Těšit se můžete na moderátorky z Dámského klubu Frekvence 1 – Anetu Christovovou, Lindu Finkovou a Vlaďku Pirichovou.

Trasa pochodu: Staroměstské náměstí – Železná – okolo Stavovského divadla (Rytířská) – Havířská – Na Příkopě – 28. října – Národní – Masarykovo nábřeží – Rašínovo nábřeží – za Palackého nám. přechod na nízké nábřeží – po náplavce k Vyšehradskému tunelu – skrz Vyšehradský tunel – Podolské nábřeží – areál Žlutých lázní. Trasa pochodu je dlouhá 5 kilometrů a zvládnou ji i rodiny s kočárky.

Vstupenkou na akci je Tričko proti rakovině prsu 2013. Bez něj nebude možný vstup do areálu Žlutých lázní. Děti do 12 let v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma. V cíli Pochodu vystoupí Jumping Drums, Tonya Graves, Monika Absolonová, David Deyl a MIG 21.

Do projektu se zapojila celá řada známých osobností jako Monika Absolonová, Simona Stašová, Mahulena Bočanová, Gábina Partyšová, Ivana Gottová, Taťána Kovaříková. V minulosti se pochodu zúčastnily také Lucie Borhyová, Dara Rolinc, Aňa Geislerová, Táňa Vilhelomová, Lenka Termerová, Marthe Issová, Tereza Brodská, Betka Stanková, David Deyl či Daniela Peštová. V roce 2013 se novými ambasadorkami staly Kateřina Brožová, Olga Šípková, Tonya Graves, Halina Pawlowská a Iva Pazderková.

Reklama

Výběr článků

Načítám