Hlavní obsah

Po prohře chce dát trenér kadaňských florbalistů hlavu na špalek

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě poslední zápas a končím, rozhodl se trenér kadaňského týmu Petr Hybner, který byl nedávno ve sportovní anketě oceněn jako trenér roku.

Foto: Václav Vlasák

Nejúspěšnějším střelcem domácího týmu byl Erik Štěrba. Na snímku při vstřelení jedné ze tří branek.

Článek

FBC DDM Kati Kadaň - FBC 98 Chomutov 7:8 (4:2, 3:3, 0:3 ). Branky: Erik Štěrba 3, Michal Plomer 2, Jakub Procházka, Martin Šíma - Daniel Fokt 5, Martin Morava 2, Tomáš Kämpf.

V neděli 17. března se hrálo okresní derby druhé florbalové ligy. Domácí florbalisté dobře začali, ale nakonec se radovali hosté. Kadaňští jsou tak pravděpodobně venku z boje o druhé místo. Naděje, že vedoucí Plzeň v posledních dvou zápasech zaváhá, je velmi malá.

Po nevydařeném závěru Petr Hybner potvrdil, že se rozhodl po posledním zápase s Mostem u týmu skončit. Přitom letos převzal v rámci ankety chomutovského okresu ocenění jako trenér roku. „Dnes to nebylo jen o pěti posledních minutách zápasu. Na utkání jsme byli perfektně připraveni, věděli jsme, co máme hrát, ale dva pánové hráči Fokt a Morava si s námi dělali, co chtěli. Udělali jsme za zápas deset chyb a dostali osm gólů. Pět minut před konce, vedeme o dvě branky, to si nemůžeme dovolit pustit,“ smutně konstatoval po utkání kadaňský trenér.

Přiznal, že myšlenka po sezóně skončit se mu jeví čím dál víc jako správná. „Mužstvo potřebuje nového trenéra, kterého budou hráči poslouchat a z kterého budou mít respekt. Beru to všechno na sebe, že takového soupeře nedokáže porazit. Už jsme byli druhý zápas lepší než soupeř a nevyhrajeme. Ještě zápas s Mostem a pak doufám, že to kluci budou pod jiným trenérem zvládat lépe,“ je rozhodnut Petr Hybner.

Letošní sezonu zakončí kadaňští florbalisté v neděli 24. března. Jejich soupeřem na domácí palubovce bude Most a utkání začíná v 17.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám