Hlavní obsah

Po pěti letech opět v Chrudimi

Novinky, Matěj Zelinka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než 600 vedoucích dětských oddílů a středisek volného času z celé České republiky i ze zahraničí se tento víkend sjede do Chrudimi. V prostorech obchodní akademie a základní školy na Školním náměstí se uskuteční 24. ročník celostátní vzájemné výměny zkušeností – CVVZ 2015.

Foto: Matěj Zelinka

CVVZ 2015 Chrudim

Článek

„Celá akce odstartuje v pátek 13. listopadu ve 22 hodin, kdy se uskuteční slavnostní zahájení na Resselově náměstí. Ponese se v duchu motta Létáme v tom společně. Zahájením chceme navázat na předloňskou kandidaturu i přebírání pádla v Brně,“ prozradil náčelník CVVZ Matěj Zelinka.

Pořadatelům z Občanského sdružení Altus se podařilo připravit téměř 200 programů. Mezi nimi jsou například rukodělné a pohybové aktivity nebo přednášky o výchově dětí. Účastníci tak načerpají nové zkušenosti a nápady, které mohou využít při své práci s dětmi a mládeží. Během CVVZ je připraveno i několik tematických výletů po Pardubickém kraji.

„Mezi nejzajímavější programy patří Psychologie psů s Rudolfem Desenským či seminář Lidmily Pekařové na téma Komunikace s dětmi aneb Proč to neumíme,“ dodává předseda pořádajícího sdružení Martin Benák.

Reklama

Výběr článků

Načítám