Hlavní obsah

Plzeňský kraj podpoří hudební událost roku: Žebřík 2011

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anketa Žebřík vstoupila do jubilejního 20. ročníku. Slavnostní vyhlášení proběhne v pátek 16. března v Parkhotelu Plzeň.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Na pětihodinové show budou oceněni tři nejlepší v každé kategorii, kteří převezmou bronzové sošky z dílny sochaře Václava Česáka.

Článek

Letos poprvé se stal Plzeňský kraj spolupořadatelem čtenářské hudební ankety Žebřík 2011. Patronem akce je hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

"Plzeňský kraj podpořil hudební anketu Žebřík již v loňském roce. Letos jsme se stali jedním z hlavních partnerů této události, která se stala tradicí a tradice je potřeba podporovat. Co je nového kromě prostor je i to, že se bude předávat charitativní cena umělcům, kteří se podílejí na charitativní činnosti. Plzeňský kraj dále nově přichází se stipendijním programem, kdy podpoří velmi nadanou flétnistku z konzervatoře třiceti tisícovou částkou, kterou využije na studijní pobyt," uvedl hejtman Milan Chovanec.

Finálovým večerem diváky provedou moderátoři Tomáš Hanák a Klára Vytisková, kteří na pódiu přivítají například zpěváka Tomáše Kluse, Charlie Straight, nebo punk-rockovou kapelu Mandrage. Mimořádnou podívanou slibují Tata Bojs, jejichž průřez dosavadní kariérou zpestří účast zajímavých hostů a speciální vizuální show.

Na pětihodinové show budou oceněni tři nejlepší v každé kategorii, kteří převezmou bronzové sošky z dílny sochaře Václava Česáka.

Reklama

Výběr článků

Načítám