Hlavní obsah

Plzeň seniorům – další zlevněné divadelní vstupenky jsou připraveny

Novinky, Alena Lochmannová

Již tradičně připravil Městský obvod Plzeň 3 pro seniory žijící na jeho území zlevněné divadelní lístky na únorová představení. Centrální obvod touto aktivitou podporuje kulturní participaci starších ročníků na veřejném a společenském životě v Plzni.

Foto: Hynek Mojžíš

Centrální obvod pro své seniory pořádá pravidelné taneční vínky a velký úspěch zaznamenala také pořádaná akce Senior roku

Článek

Centrální obvod Plzeň 3 nabídne v pondělí 31. ledna seniorům žijícím na jeho území na šest desítek divadelních lístků, které si budou moci za zvýhodněnou cenu zakoupit v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3.

"Připraveny máme vstupenky na sedm únorových představení do Komorního divadla a na dvě představení do Velkého divadla,“ uvedl Jiří Strobach, starosta centrálního obvodu Plzeň 3.

Jak informovala tisková mluvčí centrálního obvodu Hana Josefová, vstupenky budou prodány po předložení občanského průkazu v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3 v Plzni v sadech Pětatřicátníků, v prvním patře v kanceláři č. 19 od 8 hodin.

Vstupenky jsou za zvýhodněnou cenu centrálním obvodem nabízeny vždy poslední pondělí nebo středu v daném měsíci. Vstupenky na březnová představení budou prodávány v pondělí 28. února.

Centrální obvod se seniorům žijícím na jeho území věnuje poměrně intenzivně a snaží se o kulturní zapojení těchto obyvatel do bohatého kulturního života města Plzně.

Vedle zvýhodněných vstupenek na divadelní představení pořádá centrální obvod pro své seniory pravidelné taneční vínky a velký úspěch zaznamenala také pořádaná akce Senior roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám