Hlavní obsah

Plzeň měla ostřejší sekeru než kadaňští Kati

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělní podvečer ve sportovní hale v Kadani patřil florbalu. K vidění byl souboj o druhé místo 2. florbalové ligy mužů. Po výpadku v první třetině kadaňští Kati sice mocně dotahovali, ale ani vyrovnat se jim nepodařilo.

Foto: Václav Vlasák

Trenér Petr Hybner udílí pokyny svým svěřencům.

Článek

FBC DDM Kati Kadaň A – FBC Plzeň 5:6 (0:4, 3:1, 2:1), branky: 26. Jakub Solar, 30. Michal Plomer, 37. Milan Hajn (vlastní), 44. Jakub Procházka, 48. Martin Šíma - 2. Ondřej Valíček, 15. Karel Eichler, 16. Filip Rybnikár, 20. Karel Eichler, 27. Jakub Volák, 43. Jan Baxa. Zásahy brankářů: Robin Ciota 27 - Milan Hajn 30.

Domácí Kati po sobotní „povinné“ výhře nad Rokycany 14:3 si připravovali sekery na mnohem těžšího soupeře, s kterým vedou boj o druhé místo v tabulce.

„Na utkání jsme se těšili. Plzeň v sobotu zaváhala ve Varech, tak jsem se dostali na druhé místo s náskokem tří bodů. Bohužel po dnešním utkání opět máme stejný počet bodů jako Plzeň,“ konstatoval Petr Hybner, trenér domácího týmu.

„Myslím si, že až na druhých deset minut první třetiny jsme předvedli velice dobrý výkon. Diváci viděli, že jsme dřeli až do konce,“ připomněl kadaňský trenér, který si ale neodpustil povzdech nad výkonem rozhodčích. „Nechci prosit rozhodčí, aby nám pískali penalty, ale jsme dořezaní neskutečným způsobem a přesilovka žádná.“

Boj o druhé místo ale nekončí. Stačí, když Kati vyhrají zbývající dvě utkání, která hrají doma. Zajímavý zápas je na programu v neděli 17. března, kdy od 17.00 hodin v okresním derby hostí Chomutov. O týden později přivítají na kadaňské palubovce Most.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám