Hlavní obsah

Pilníkovští senioři se opět sešli na tradičním posezení

Novinky, Jaroslav Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělní odpoledne 20. listopadu opět patřilo pilníkovským seniorům, kteří se sešli na sále restaurace Slunce na tradičním Předvánočním posezení se seniory. I tuto akci letos zajišťovaly členky sociálního výboru – předsedkyně Hana Blažková, Mgr. Markéta Gábrišová a Pavlína Pechanová.

Foto: Jaroslav Blažek

Skládání kostek

Článek

Na úvod přivítal všechny přítomné starosta města Miroslav Klapka a předsedkyně sociálního výboru Hana Blažková, poté se již rozproudila živá zábava. K poslechu a k tanci hrála místní hudební skupina Nešlapeto ve složení Evženie Červenková, která hrála na akordeon, s Milanem Pergerem s kytarou.

Kulturní vystoupení zajistili hasiči z místního SDH. Tentokrát to ale nebyli „dospělí“ hasiči, nýbrž členové oddílu mladých hasičů. Ti si pod vedením Ingrid Sagasserové připravili scénku, názorně ukazující, jak se zachovat v případě dopravní nehody. V hrané scénce použili i vlastnoručně vyrobené kulisy. Scénka se líbila, jen škoda, že děti byly zaskočeny publikem a mluvili velmi potichu.

Účinkovala většina oddílu mladých hasičů ve složení: Šárka Adamcová, Tomáš Beran, Sabina a Gábina Geciovi, Miroslav Hajný, Josef Karban, Lucie Moravcová, Václav Rychtera, Jiří Sedlák, Eliška Steklá, Barbora Tesařová, Miroslav Tesař, Štěpánka a Viktor Tölgovi, Jan Veselý, Jakub Vrba.

Organizátorky si také pro seniory připravily několik zajímavých soutěží – například hádání slov, skládání pilníkovských fotografií z kostek. A aby se lépe soutěžilo, tancovalo nebo jen tak povídalo, mohl si dát každý senior kávu nebo čaj zdarma a jako bonus byl tentokrát zákusek „střecha“ z trutnovské cukrárenské výrobny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám