Hlavní obsah

Petra Janů a Věra Špinarová vyjedou opět na společné turné

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni na podzim odstartoval projekt dvou stálic české populární hudby - Věry Špinarové a Petry Janů. Uskutečnilo se devět vyprodaných koncertů společného turné, se kterým projely Čechy a Moravu.

Foto: Petr Mráček

Petra Janů a Věra Špinarová

Článek

Obě zpěvačky se svým fanouškům představily ve dvou samostatných blocích největších hitů, jejž propojily i několika duety. O doprovod se postaraly skupiny Golem a Band Adama Pavlíka. Záznam z beznadějně vyprodaného předvánočního koncertu, který se uskutečnil v Lucerně, vydá již 16. října v kompletu CD+DVD Supraphon. 

Od listopadu tandem Špinarová a Janů v úspěšném turné pokračuje. Pod názvem Exkluzivní spojení jedinečných hlasů se tentokrát show uskuteční v deseti městech.  Start je naplánován na 12. listopadu, kdy se koná první ze série dvanácti koncertů v Litoměřicích. Slavnostní křest CD+DVD se uskuteční ve velkém sále pražské Lucerny 15. prosince.

„Pro velký zájem se prosincová vystoupení v Ostravě a Praze dokonce dublují, byly přidány koncerty v Gongu i v Lucerně. Exkluzivní spojení českých popových hvězd se letos poprvé představí i ve slovenské metropoli“, upřesňuje producentka projektu Michaela Kocourková.

Petra Janů vydání CD+DVD okomentovala: „Jsem ráda, že se podařilo zachytit onen odpich a rockový drajv, jenž naše vystoupení má. Ti co se účastnili, budou mít památku a ti co to z nějakého důvodu nestihli, se mohou na naši show podívat alespoň prostřednictvím tohoto DVD.“ Věra Špinarová k tomu dodala: „Myslím si, že i v záznamu na CD a DVD je dobře slyšet a vidět, že jsme s Petrou naladěné na stejné vlně a to je také to, co posluchači nejvíce oceňují.“

VĚRA ŠPINAROVÁ & PETRA JANŮ - TURNÉ 2015

12. 11. Litoměřice, Dům kultury

13. 11. České Budějovice, Sportovní hala Stromovka

18. 11. Karlovy Vary, hotel Thermal

19. 11. Plzeň, Parkhotel

25. 11. Liberec, Dům kultury

26. 11. Hradec Králové, Aldis

02. 12. Bratislava, Istropolis

03. 12. Zlín, Velké kino

09. 12. Ostrava, Gong

10. 12. Ostrava, Gong

15. 12. Praha, Lucerna

16. 12. Praha, Lucerna  

Reklama

Výběr článků

Načítám