Hlavní obsah

Petra Janů a Petr Janda pokřtili svá vína

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražské restauraci Mount steak byla v úterý 13. května pokřtěna dvě vína, která nesou jména známých osobností. Tentokrát to byla Petra Janů a Petr Janda.

Foto: Petr Mráček

Křest vín Petry Janů a Petra Jandy

Článek

Petra Janů má svoje víno André, ročník 2011, s přívlastkem pozdní sběr, červené, suché. Petra Janda má Chardonnay, ročník 2011, s přívlastkem výběr z hroznů, bílé, polosuché.

Oba umělci tak rozšířili edici Celebrity Line, kterou vydává již zmíněná restaurace. Zařadili se po bok svých kolegů, kamarádů - Václava Neckáře, Jana Čenského, Jana Přeučila Dády Patrasové, Felixe Slováčka, Lubomíra Lipského, Jiřího Suchého a mnoha dalších jmen.

Kmotry vína Petry Janů byly zpěvačky Miluška Voborníková a Petra Černocká. Petru Jandovi byli za kmotry kolegové Pavel Sedláček a Peter Nagy.

Petra Janů prozradila, že se chystá na turné s Věrou Špinarovou a stále jezdí po různých vystoupeních a akcích. Na nedostatek práce si nemůže stěžovat. Petra Janda jezdí turné se skupinou Olympic, kde slaví 50 let na scéně naší populární hudby. Fanouškům připravili i speciální knihu. Tu měl na křtu vín možnost přímo od Petra Jandy dostat jeho kamarád Kristián Kodet.

Na křtu vín se objevil i krasobruslař Tomáš Verner, který moc do společnosti nechodí, neboť i když ukončil svoji sportovní kariéru, má stále diář plný exhibičními vystoupeními a připravuje se na roli zajíce v muzikálu na ledě Jen, počkej!, který bude mít premiéru v září tohoto roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám