Hlavní obsah

Pavel Drtil vítězem mezinárodního turnaje v šipkách

Novinky, Ondřej Vylíčil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O uplynulém víkendu hostila Guadalajara ve Španělsku mezinárodní turnaj organizace European dart union (EDU). Do osmdesátitisícového města nedaleko Madridu se vypravila trojice hráčů z Trutnovska, jmenovitě Trutnováci Josef Dlab, Pavel Drtil a Úpičák Jiří Holík.

Foto: Břetislav Uhříček

Pavel Drtil ovládl mezinárodní turnaj evropské federace ve Španělsku

Článek

Parádní představení předvedl především Drtil, který jakožto úřadující mistr Evropy kraloval hlavnímu turnaji mužů. Vítězstvím si upevnil pozici lídra evropském žebříčku EDU a má více než slibně nakročeno k jeho ovládnutí.

V silné konkurenci nezaháleli ani Holík s Dlabem, kteří v turnaji o 150 hráčích obsadili 17., potažmo 33. místo a v celkovém hodnocení zaujímají shodně 23. místo.

Trio mušketýrů se ještě před sobotním hlavním programem rozehřálo v páteční Champions League týmů, kde v barvách 40+ Trutnov vyhrálo dva ze tří duelů. V průběžné tabulce své základní skupiny zaujímá Trutnov druhou příčku.

Související témata:

Výběr článků

Načítám