Hlavní obsah

Páté setkání harmonikářů a přátel ve Skalné

Novinky, Ivan Utěkal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 5. setkání harmonikářů a jejich přátel se uskuteční v sobotu 30. srpna od 14:00 hodin v hasičské zahradě ve Skalné na Chebsku.Loni se přišla pobavit spousta lidí, kteří si zazpívali a někteří i zatančili v doprovodu harmonikářů.

Foto: Ivan Utěkal

Areál hasičské zahrady při setkání harmonikářů.

Článek

Tato příjemná, hudební a společenská akce se koná vždy ke konci prázdnin a láká mnoho lidí, Na setkání může přijít každý harmonikář a zahrát své oblíbené písničky. Za odměnu mu bude od hasičů podáno zdarma občerstvení a od posluchačů se vystupující dočkají uznání, potlesku a doprovodného zpěvu.

Ke spokojenosti harmonikářů bude opět zajištěno zastřešení podia v případě žáru slunce či deště. Samozřejmostí je aparatura s mikrofonem.

V areálu klidné a přírodní hasičské zahrady budou opět stát stánky s bohatým občerstvením pro všechny účastníky setkání harmonikářů a jejich přátel. K mání bude i výborný hasičský gulášek od hasičů a kuchtíků J. Mariánuse st. a S. Šemrové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám