Hlavní obsah

Park v Plzni se proměnil v autosalon

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V parku za Obchodním centrem Plzeň Plaza byl ve čtvrtek 19. května zahájen autosalon.

Foto: Jan Kaše

Subaru WRX STI-221 kW, max. 250 km/h

Článek

V parku jsou vystavena vozidla nejrůznějších značek. Návštěvníci si tak mohou prohlédnout automobily z koncernu VW, mezi nimiž budí velký zájem nový pickup s názvem Amarok. Tato novinka uveze téměř 1200 kg, a to i v náročném terénu.

Mezi skutečné motoristické lahůdky pak patří například Opel Insignia Sports Tourer ve výbavě OPC s pohonem všech čtyř kol, výkonem 221 KW a překrásnými devatenáctipalcovými koly.

Pozadu však nezůstává ani Subaru WRX STI v působivé modré metalize a charakteristickým zadním spojlerem. Vůz zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 5,2 sekund.

Suzuki zase představuje kromě osvědčených modelů Grand Vitara, SX4 a Swift i svoji designově velice povedenou novinku Kizashi, která nabízí bohatou výbavu s možností pohonu 4x4.

Návštěvníci se mohou rovněž těšit na Ford Shelby GT500 či Ford Mustang a také soutěžní verze některých značek.

Na druhou stranu je velká škoda, že na autosalonu zcela chybí zastoupení vozidel Mercedes, BMW, Citroen, Honda, Nissan či Mitsubishi.

Autosalon je otevřený do soboty 21. května a vstupné činí 20 Kč.  

Související témata:

Výběr článků

Načítám