Hlavní obsah

Ostravští karatisté vybojovali za první pololetí 177 medailí

Novinky, Miloš Škoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karatisté z klubu ATTFIS, kteří působí na území statutárního města Ostravy, se v rámci prvního pololetí zúčastnili 15 turnajů, na kterých vybojovali celkem 177 medailí - 59 zlatých, 60 stříbrných a 58 bronzových.

Foto: Shotokan Karate Klub ATTFIS Ostrava

Fotokoláž z první poloviny roku 2016

Článek

Posledním úspěchem byl start na Mistrovství ČR v Hradci Králové, kde zástupci klubu vybojovali celkem 36 medailí - 18krát zlato, 15krát stříbro a 3krát bronz.

„Chtěl bych poděkovat všem reprezentantům klubu za perfektní výkony v první polovině letošního roku a rodičům za podporu svých dětí. Teď je před námi druhá polovina roku, budeme se snažit zúčastnit se co největšího počtu turnajů a bojovat na nich o další cenné kovy pro ostravské karate,” uvedl předseda klubu Miloš Škoda.

V minulém roce klub za první pololetí získal 76 medailí (19 zlatých, 19 stříbrných a 38 bronzových) na osmi turnajích. Za celý rok 2015 pak vybojoval 117 cenných kovů  (26 zlatých, 26 stříbrných a 65 bronzových).

Medailově nejúspěšnější závodníci

Závodníkem s nejvyšším počtem bodů v klubovém žebříčku se stal Alex Kozubal s 4 zlatými, 11 stříbrnými a 3 bronzovými. Na druhém místě se těsně umístil Vojtěch Válek (7 - 5 - 5) a na třetím místě skončila zástupkyně ženského pohlaví - Nikola Chybíková (8 - 3 - 3).

Veškeré výsledky klubu pak naleznete na webu www.ATTFISKARATE.cz.

„Klub má na svém kontě již v letošním roce 1 týmový titul mistryň světa a 10 titulů mistra ČR, ale všech 177 medailí považujeme za jeden velký týmový úspěch pro náš klub,” informovala trenérka reprezentace Veronika Škodová.

Pozvánka na zářijový nábor nových členů

Klub pořádá v září nábor nových členů v Ostravě-Porubě na tělocvičně ZŠ Čkalovova od 5. září a v Ostravě-Hrabůvce na tělocvičně ZŠ Provaznická 64 bude probíhat od 6. září.

Nábor je určen pro děti ve věku 3 - 14 let a 15 let a výše. Klub otevírá čtyři náborové skupiny a to 3 - 5 let, 6 - 9 let, 10 - 14 let a 15 a více let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám