Hlavní obsah

Ostravští karatisté uspěli v Hradci Králové, vybojovali celkem 27 medailí

Novinky, Miloš Škoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 14. ledna se karatisté z klubu ATTFIS Ostrava vydali na první turnaj v novém roce 2018 do Hradce Králové a skvěle zde uspěli - vybojovali celkem 27 medailí (13 zlatých, 10 stříbrných a 4 bronzové).

Foto: Miloš Škoda
Článek

Michal Břuska nejúspěšnějším závodníkem

Nejvíce zlatých vybojoval závodník Jan Kalous (3) a jedno 4. místo, Marek Šedivý (2x zlato, 1x stříbro), Lucie Olejníková pak odvezla z Hradce Králové 2x zlato. Její bratr Jaroslav 2x stříbro a 1x bronz, Jan Jež (2x stříbro a 1x bronz). Svůj medailový debut si vyzkoušela Vendula Břusková, která vybojovala 1x zlato a 1x stříbro.

Michal Břuska ziskem 5 medailí úplně ovládl klubovou reprezentaci na turnaji, když vybojoval 2x zlato, 2x stříbro a 1x bronz. Nepromarnil tak ani jeden svůj start, což je skvělé. V lednu je tak zatím nejúspěšnějším závodníkem klubu, minulý rok byl vítězem měsíce ledna Dominik Trubianský, který na Novoročním turnaji vybojoval 4x zlato a 2x stříbro.

„Bylo to krásné zahájení závodní sezóny v novém roce 2018, dvacet sedm medailí je hezký start. Zejména pak v kumite jsem pyšný na naše závodníky, kteří předvedli krásné výkony?” okomentoval výsledek manažer ostravského klubu Jakub Škoda.

Ondřej Jalůvka získal 1x zlato a 1x stříbro, Vojtěch Válek vybojoval v kumite 2x stříbro, Barbora Podhorová 1x zlato a Vendula Brožová se umístila na stříbrné příčce.

Ostravský klub ATTFIS hledá sponzory a podporovatele pro svou činnost. V případě zájmu naleznete informace na webu - https://goo.gl/jZwAJD

Reklama

Výběr článků

Načítám