Hlavní obsah

Ostravští karatisté trénovali s belgickým vicemistrem světa

Novinky, Miloš Škoda

Ostravští karatisté se v polské Lodži zúčastnili dvoudenního mezinárodního semináře s Belgickým reprezentantem, dvojnásobným vicemistrem světa World Karate Federation, trojnásobným mistrem Evropy WKF a dvacetinásobným mistrem Belgie - Diego Vandeschrickem (4. Dan).

Foto: Jakub Škoda

Celková fotka účastníků semináře

Článek

Semináře se účastnilo 5 reprezentantů, hlavní trenér Miloš Škoda a oficiálním fotografem akce byl poveřen Jakub Škoda.

Karatisté navázali spolupráci v disciplíně kumite s Klubem karate Champion-Team Lodž -hlavním trenérem klubu je Witold Wojciechowski (3. Dan), mistr světa a Evropy v karate Shotokan, trenér státní reprezentace kadetů a juniorů Polska v letech 2010 - 2014 a 19násobný mistr Polska v kumite, na mistrovství Evropy WKF v roce 2006 se umístil na 5. místě.

„Jsem rád, že naše kluby mohou spolupracovat na rozvoji a podpoře talentované mládeže,” řekl hlavní trenér polského klubu.

Dva dny ve znamení kumite a nových poznatků

Diego Vandeschrick předal své informace z reprezentace Belgie, ze světových šampionátů a také informace a zkušenosti ze zápasu kumite, trénování dětí v této disciplíně.

„Seminář přinesl nové informace a zkušenosti, které předáme členům klubu. Jde o přípravu na celý závodní rok 2016,” uvedl hlavní trenér klubu Miloš Škoda (2. Dan).

Semináře se zúčastnili členové polské státní reprezentace v kumite, kteří se připravují na nejvýznamnější turnaje KARATE1 Premier League, turnaje před mistrovstvím světa a Evropy World Karate Federation.

Reklama

Výběr článků

Načítám