Hlavní obsah

Ostravské centrum Futurum láká na obří figurky a hernu, která potěší malé stavaře

Novinky, Josef Zajíc

V téměř všech společných prostorách mezi obchody obchodního centra Futurum v Ostravě probíhá do 7. dubna Lego festival. Návštěvníci zde mohou zhlédnout obrovské figurky poskládané ze světoznámých kostiček hry Lego.

Foto: Josef Zajíc

Dětská herna.

Článek

Lego festival v obchodním centru Futurum v Ostravě, které sídlí na Várenské a Novinářské ulici, probíhá ve všech společných prostorách obchodního centra již od 8. března a potrvá do neděle 7. dubna.

Návštěvníci zde mohou vidět vystavené obří figurky zvířat a pohádkových bytostí z různých příběhů a filmů. Jsou zde k vidění také obrazy složené z jednotlivých kamenů Lega a také hlavy osobností v nadživotní velikosti.

Děti, které zde přijdou si v herně Lega mohou stavět libovolné figurky, domečky, autíčka... Pro malé děti jsou připraveny velké kostky Lego Duplo. Starší děti si mohou stavět z kostek běžné velikosti. Herna je přístupná denně od 10 do 18 hodin.

V sobotu 6. dubna budou od 15 do 18 hodin organizovány pod vedením zkušeného moderátora soutěže dětských skupin o stavbu nejkrásnější hračky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám