Hlavní obsah

Ostraváci opět na bruslích

Novinky, Josef Zajíc

Už druhá vyjížďka na kolečkových bruslích se konala v sobotu 9. července pro občany města Ostravy. Zájemci se tak mohli po měsíci opět projet po kvalitním povrchu ulic v okolí obchodního centra Futurum.

Foto: Josef Zajíc

Ostraváci opět na kolečkových bruslích.

Článek

Jako obvykle se druhou sobotu v měsíci začali na parkovišti obchodního centra Futurum srocovat zájemci o vyjížďku na bruslích po kvalitním povrchu ulic v okolí centra Ostravy. Jely se dva okruhy po 5,5 kilometrech.

Akce se zúčastnilo zhruba 380 zájemců. Každý se musel zaregistrovat a podepsat bezpečnostní doložku. Pořadatelé z firmy HEPA outdoor fitness nabízeli zapůjčení bruslí, což někteří zájemci využili.

Bruslení opět charakterizovala perfektní organizace. Vpředu jelo auto Městské policie Ostrava, pak pořadatelé, kteří zajišťovali bezpečnost jízdy. Za autem městské policie jelo auto Hitrádia Orion produkující hudbu a dobrou náladu. Poslední jela auta soukromé záchranné služby.

Pořadatelé tentokrát zajistili pro účastníky pitný režim, o který se postarala firma Coca Cola ,a po prvním kole nabídlo občerstvení obchodní centrum Futurum.

Vyjížďka se líbila a účastníci se těší na další - podle programu se uskuteční 10. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám