Hlavní obsah

Oslavy 10. výročí nabídnou Zlínu již tento víkend spoustu zábavy a hvězd

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Své 10. narozeniny oslaví zlínské Zlaté jablko ve Zlíně opravdu se vší parádou. Bohatý program je připravený od pátku 11. do neděle 13. května. Pozvání do Zlína přijali Leoš Mareš, rapper Rytmus, skupina Mandrage, módní návrhář Osmany Laffita, modelky Kateřina Průšová a Aneta Vignerová a další.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Narozeninový víkend Zlatého jablka slibuje opravdu nevšední zážitky. Zlín čekají tři dny zábavy, jaká tady dlouho nebyla. „Již před deseti lety, kdy jsme Zlaté jablko otevírali, jsme si vytyčili cíl stát se nejen místem k nakupování, ale i centrem zábavy, kde se budou lidé rádi setkávat a kde se pořád bude něco dít. A to se nám podařilo,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel obchodního centra, které se stalo neodmyslitelnou součástí Zlína.

V duchu jedinečné zábavy se ponese i program slavnostního víkendu. V pátek 11. května vypukne exkluzivní Golden Night s hvězdným obsazením v čele s moderátorem Leošem Marešem.

Na pódiu se objeví dívčí elektrické smyčcové trio Inflagranti, DJ Saxo Francis propojující magii saxofonu s elektronickou hudbou a úspěšný slovenský rapper Rytmus. Originální vystoupení má připravené taneční skupina Mirror Family, finalista soutěže Česko Slovensko má talent. S aktuálními módními trendy seznámí diváky fashion show s modelkami Kateřinou Průšovou a Anetou Vignerovou.

Speciálním dárkem pro návštěvníky Zlatého jablka je víkendový program přístupný zcela zdarma. Hvězdou sobotního večera bude nepochybně hudební skupina Mandrage, která vystoupí na náměstí Míru a po jejímž koncertu bude následovat slavnostní ohňostroj.

Přes den se pod taktovkou moderátorů A.N.D.U.L.Y a Petra Vágnera představí taneční skupina The Pastels, zpěvačka Victoria Velvet, skupina Light & Love, iluzionista Pavel Dolejška či módní poradny návrháře Osmanyho Laffity.

Nedělní program potěší zejména nejmenší návštěvníky Zlatého jablka. Čekat na ně bude My Little Pony, londýnský patrový autobus od Hamleys a spousta dalších atrakcí.

Další informace: www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám