Hlavní obsah

Opilá matka udeřila kabelkou dceru do hlavy, napadla i strážníky

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsloví "Já ti to vpravím do hlavy" se rozhodla realizovat starší žena na své dceři a začala ji mlátit do kabelkou. Útok následoval po slovní výměně názorů a následné strkanici. Dcera začala volat o pomoc, měla štěstí, strážníci byli v dosahu a incident viděli. Agresivní žena nakonec napadla i je.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Hlídka městské policie z Prahy 7 si ve čtvrtek 3. listopadu při pravidelné kontrole v Korunovační ulici všimla dvou žen, které na sebe křičely a postrkovaly se. Starší z nich kabelkou udeřila do hlavy mladší. Ta začala volat o pomoc. Strážníci k nim doběhli a snažili se zjistit, co se stalo.

„Při prokazování totožnosti začala být starší žena agresivní i vůči strážníkům a jednoho se pokusila odstrčit a následně udeřit. Na výzvu, aby zanechala svého jednání, nijak nereagovala, proto ji jeden člen za použití hmatů a chvatů znehybnil a nasadil jí služební pouta. Pětapadesátiletá žena byla převezena na policejní služebnu. Na žádost policisty provedli strážníci u ženy orientační dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 1,6 promile,“ informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám