Hlavní obsah

Open air koncert filmové a populární hudby zazní v Řepištích

Novinky, Jan Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 18. června v 19.00 hodin zazní Letní koncert filmové a populární hudby v Řepištích pod širým nebem. Moravskoslezská Sinfonietta si pro posluchače připravila nový dvouhodinový program.

Foto: Milan Polóny

LKFH 19. 6. 2016

Článek

V závěru 6. koncertní sezóny 2016/2017 Moravskoslezské Sinfonietty zazní Letní koncert filmové a populární hudby. Pro posluchače je letos připraven nový dvouhodinový program, který je složen z filmových skladeb, ale také z písní, které jsou publiku dobře známy.

V průběhu večera se zazpívá sedm zpěváků. Táňa Wajs (umělecká ředitelka Pop academy v Ostravě), Oldřiška Honsová (operní pěvkyně), Nela Žáková (držitelka ceny Grand Prix z ruské soutěže Baltic Superstar, která se konala letos v Petrohradu), Miroslav Macáš (absolutní vítěz pěvecké soutěže Talent Ostrava 2017), Klára Medvecká (finalistka pěvecké soutěže Talent Ostrava 2017), Ema Marchewková (taktéž finalistka pěvecké soutěže Talent Ostrava 2017) a Karolína Jandová (finalistka pěvecké soutěže Talent Havířov 2017).

Představí se také čtyři pěvecké sbory (Meandry a Lučinka ze ZUŠ Bohuslava Martinů v Havířově, Artep Orlová a Chorus Ostrava). Celovečerní koncert bude dirigovat Ondřej Packan (šéfdirigent Májováku Karviná).

Posluchači se mohou těšit na známé melodie z filmů jako Slavíci v kleci, Madagaskar, James Bond, Profesionál, Sám doma, Špion, Pán prstenů. Zazní také písně jako All by myself, I don´t want to miss a thing a další.

Koncert se koná za finanční podpory obce Řepiště.

Repríza tohoto koncertu se bude konat 24. června v 19.00 hodin v Bašce (na parkovišti pod přehradou).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám