Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý představí ve zlínském divadle nové CD a rozdá podpisy

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbený muzikant a herec Ondřej Brzobohatý vystoupí v úterý 4. listopadu v 19 hodin ve Velkém sále Městského divadla Zlín. Představí své debutové album Identity. Po koncertu bude ve foyer autogramiáda.

Foto: Archiv: Ondřej Brzobohatý

Ondřej Brzobohatý je nejen populární muzikant, ale i herec. V roce 2012 získal cenu TÝTÝ.

Článek

Identity Tour navazuje na mimořádně vydařené jarní klubové turné, nabídne však komornější atmosféru a upravený program, nejen s písničkami z nového alba. To se už několik měsíců drží v hitparádě nejprodávanějších CD a Brzobohatému vyneslo záhy po vydání Zlatou desku Supraphonu.

„Jsem nadšený z toho, že má hudba má tolik posluchačů, kterým stojí za to, aby si ji legálně koupili. Je to pro mě velká čest a z celého srdce jim za to děkuji,” vzkázal.

Vstupenky jsou k dostání v pokladně divadla.

Ondřej Brzobohatý se narodil 2. února 1983. V letech 1998-2004 studoval na Konzervatoři a Vyšší odborné škole Jaroslava Ježka obory skladba, klavír a dirigování, pak pokračoval v studiu filmové hudby u Milana Kymličky. Do roku 2007 působil v kapele Bůhví, od tohoto roku pokračuje v sólové hudební kariéře jako zpěvák a klavírista s vlastní kapelou.

Hudebně a producentsky spolupracoval např. s Darou Rollins, Petrem Hapkou, Michalem Horáčkem či Jaromírem Nohavicou, koncertně pak s celou plejádou českých muzikantů. Jako herec působil mj. ve dvou televizních seriálech – Ulice a Gympl (ke kterému složil úvodní skladbu), a dále v divadelních hrách Vyhazovači, Dva na smetišti či v muzikálech Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou.

Dodnes je herecky aktivní v Hudebním divadle Karlín a v Divadle Radka Brzobohatého. Třikrát moderoval Českého Slavíka, získal cenu TÝTÝ za nejoblíbenějšího herce roku 2012. V květnu 2014 mu u Supraphonu vychází první sólové album Identity.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám