Hlavní obsah

Od pondělí bude v mázhauzu plzeňské radnice úřadovat vánoční pošťák

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční vánoční pošta začne v mázhauzu radnice fungovat v pondělí 14. prosince. K zakoupení zde budou vánoční pohlednice, přáníčka do obálky i papírové betlémy.

Foto: Alena Lochmannová

Tradiční vánoční pošta začne v mázhauzu radnice fungovat v pondělí 14. prosince.

Článek

Pošťák má připravené speciální vánoční razítko, kterým opatří nejen vánoční pohlednice určené k rozeslání známým a příbuzným, ale také dopisy určené přímo Ježíškovi. Děti je mohou zanechat v pošťákově vánoční schránce.

Součástí vánoční pošty a vánoční výstavy v mázhauzu radnice je také soutěž pro děti z mateřských škol a 1. stupně základních škol, v letošním roce na téma Vytvoř si svůj originální betlém. Návštěvníci výstavy mohou hlasovat pro výrobek, který se jim nejvíce líbí přímo u pošťáka. Betlémy s nejvíce hlasy budou oceněny.

Vánoční pošta bude mít od pondělí otevřeno každý den od 9 do 16 hodin až do 23. prosince. Na Štědrý den zde vánočního pošťáka zastihnete pouze dopoledne, tedy od 9 do 12 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám