Hlavní obsah

Ocenění nejlepších turistických prospektů proběhne v Lysé nad Labem

Novinky, Jan Řehounek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 25. května se v Lysé nad Labem sešla odborná porota k vyhodnocení pátého ročníku soutěže Turistpropag o Turistickou informaci roku 2020 a Zpravodaj roku 2020. Hlavním organizátorem soutěže je Pruh Polabí, s. r. o.

Foto: Jan Řehounek
Článek

Celkem porotci (Eva Frindtová a Petr Manuel Ulrych – C. O. T. media, Marie Kysilková – Czech Travel Press, Jakub Turek – UpDown Media, Luděk Sládek – Kam po Česku, Michaela Bělinová – TIC Hořice, Martina Košlíková – Fórum cestovního ruchu ČR, Karel Otava – starosta města Lysá nad Labem) shlédli 178 přihlášených materiálů z destinací v celé České republice, ale i na Slovensku, v kategoriích:

Trhací mapy, mapy měst a regionů, turistický průvodce, propagační leták, PR materiály, publikace, turistické noviny, propagační letáky určené pro děti či pro rodiče s dětmi, slevové karty, nástěnné, stolní a kapesní kalendáře, tištěné katalogy cestovních kanceláří a agentur, propagační leták ubytovacích zařízení, mobilní aplikace pro cestovní ruch a propagační spoty. Samostatnou skupinou jsou zpravodaje měst a obcí.

V každé kategorii porota udělila tři ceny - a kromě toho i několik cen zvláštních.

„S potěšením konstatuji, že odborná, obsahová i grafická úroveň tiskovin určených k propagaci cestovního ruchu se rok od roku zlepšuje. Svědčí o tom i vášnivé diskuse porotců při hodnocení,“ uvedl duchovní otec dnes už prestižní soutěže Pavel Hlaváč.

Vyhlášení výsledků v jednotlivých kategoriích včetně speciálních ocenění proběhne v rámci galavečeru při veletrhu cestovního ruchu Regiony České republiky na výstavišti v Lysé nad Labem ve čtvrtek 18. června od 18. hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám