Hlavní obsah

Očekávaná Padesátka je tady, premiéra bude ve Zlíně

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plejáda herců v čele s Jakubem Prachařem, Vojtou Kotkem, Jakubem Štáfkem nebo Hanou Vagnerovou přiváží do Zlína zasněžené stopy Krkonoš, legendární běžecký závod a především také pořádnou porci zábavy. Dlouho očekávaná zimní komedie PADESÁTKA bude mít svou premiéru v pondělí 14. prosince ve Zlíně.

Foto: Slevíci.cz
Článek

Co se stane na horách, zůstane na horách, a dole ať si dělaj, co chtěj. Tak zní motto běžkařské komedie Padesátka, kterou herci osobně uvedou ve slavnostní premiéře v pondělí ve Zlíně. Režisér Vojta Kotek se v ní vrátil do Krkonoš, kde před deseti lety natáčel s Jiřím Mádlem legendární Snowboarďáky.

„Naše komedie je na české poměry trochu drzá, diváky by mohlo i malinko zamrazit. Já sám jsem si tam střihnul malinkou roličku. Protože jsem shodou okolností podobný Ondřeji Pavelkovi, který hraje naši hlavní postavu Pavko Bulána, obsadil jsem sám sebe do role mladého Pavky v 70. letech,“ komentuje svou roli ve filmu režisér Kotek.

Premiéru Padesátky do Zlína přináší ke svým pátým narozeninám nákupní portál Slevíci.cz. „Dostat Padesátku do Zlína nám trvalo mnoho měsíců, její premiéru tedy bereme jako výjimečnou příležitost a zároveň poděkování pro všechny, kteří s námi během našeho pětiletého působení přišli do styku,“ doplňuje Jiří Švirák, zakladatel Slevíků.

Herci během pondělí doprovodí do zlínské ZOO děti z dětských domovů, pro které mají Slevíci připravenu řadu dárků a překvapení. Po tiskové konferenci v hotelu Baltaci Atrium v 15:00 absolvují herci přesun na autogramiádu do Zlatého jablka, která odstartuje v 16:00 hod.

Premiéra filmu Padesátka proběhne v pondělí 14. prosince v 17:30 a 20:00 ve Velkém kině ve Zlíně. Film přijedou představit herci i režisérský štáb, titulní píseň k filmu připravil Michal Hrůza. Akce se osobně zúčastní distributoři filmu, vedení společnosti Bontonfilm i zástupci města Zlína, akce se totiž koná za technické podpory odboru kultury Magistrátu města Zlína.

Slevíci.cz jsou největším nákupním portálem ve Zlínském kraji, mezi jejich partnery patří přes 800 lokálních podniků. Denně web www.slevici.cz navštíví okolo 6000 klientů. Letos se portál zviditelnil především spoluprací s HC PSG Zlín, prodejem 10 000 vstupenek do ZOO Zlín – Lešná nebo exkluzivní online spoluprací s Barum Czech Rally Zlín. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám