Hlavní obsah

Obyvatelé plzeňské části Bory nechtějí další benzínku

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Sukovy ulice v Plzni nechtějí další benzínku na Borech. Se svou stížností na její výstavbu přišli za starostou Městského obvodu Plzeň 3 Jiřím Strobachem.

Foto: ÚMO 3

Vedení centrálního obvodu nesouhlasí s výstavbou další benzínové stanice na Borech

Článek

Ačkoli úřad není přímým účastníkem řízení, zastává stejné stanovisko jako občané, kteří zde bydlí a s výstavbou benzínky nesouhlasí.

Proto v pátek 23. května rada na svém mimořádném jednání schválila usnesení a žádá Magistrát města Plzně, aby mu byla přiznána účast v řízení o umístění stavby čerpací stanice pohonných hmot v areálu obchodního zařízení Area Bory.

"Jednal jsem s občany kvůli výstavbě čerpací stanice u stávajícího komunikačního napojení areálu obchodního zařízení Area Bory na ulici Sukova. Vyslechl jsem také jejich argumenty. Bohužel však tato výstavba není v kompetenci odboru výstavby našeho úřadu, ale magistrátu. Proto jsem jim poradil návštěvu magistrátu a případně sepsání petiční žádosti s tím, že budeme hájit jejich zájmy," uvedl Strobach.

Reklama

Výběr článků

Načítám