Hlavní obsah

Oblíbené farmářské trhy začínají v sobotu 12. března na Kubáni

Novinky, Lenka Sehnalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První farmářský trh odstartuje na Kubánském náměstí v Praze 10 v sobotu dne 12. března od 8.00 do 14.00. Dále budou trhy pokračovat jako vloni, tedy každé úterý, čtvrtek a sobotu.

Foto: Lenka Sehnalová

Farmářské tržiště Jiřák

Článek

Další z tržišť, umístěné na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze 3, bude otevřeno ve středu 16. března od 8.00 do 18.00 a konečně Náplavka u Palackého mostu v Praze 2 přivítá veřejnost v sobotu 19. března od 8.00 do 14.00. Slavnostní zahájení budou v uvedené dny vždy v 10.00 hodin.

Návštěvníci se mohou těšit na své oblíbené prodejce, ale i na novinky, které pro ně organizátoři trhů -občanské sdružení Archetyp - připravili. Jsou to zejména bohaté tematické akce, dále praktické věci, jako koše na tříděný odpad, kompostéry, ale také mlékomat, který bude v blízkosti trhu brzy umístěn.

Rozjela se i bedýnková komunita, přidružená k farmářskému tržišti Jiřák, pro které jsou vybírány vždy ty nejlepší produkty sezóny. Aktuální nabídku, objednávkový formulář a recepty najdete na www.farmarsketrziste.cz/bedynky.

Velkou novinkou bude otevření prvního farmářského trhu, zaměřeného na profesionály v gastronomii, tedy kuchaře - bude umístěn na Dvořákově nábřeží, blízko Čechova mostu přímo na Náplavce, a jeho otevření je plánováno na dube.

Otevírací doby tržišť:

Kubáň – úterý + čtvrtek (8.00 – 18.00), sobota (8.00 – 14.00); Náplavka (Rašínovo nábřeží) -  sobota (8.00 – 14.00); Jiřák – středa (8.00 – 18.00), sobota (8.00 – 14.00).

Aktuální informace najdete na www.farmarsketrziste.cz nebo na Facebooku – Farmářské tržiště. media@farmarsketrziste.cz   

Reklama

Výběr článků

Načítám