Hlavní obsah

Oblastní kolo ligy škol ve stolním hokeji vyhrálo Gymnázium Most

Novinky, Martin Kučera

Středisko volného času Most hostilo v pátek 24. ledna oblastní kolo 21. ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci. Do soutěže nastoupilo dvacet čtyři žákovských družstev z Mostu, Litvínova, Meziboří, Chomutova a Podbořan.

Foto: BHC Most

Liga škol – billiard-hockey šprtec

Článek

První místo v oblasti vybojoval tým Gymnázia Most ve složení Jan Matuščín, Marek Těšitel a Hynek Pomahač. Do celostátního finále, které proběhne na začátku dubna opět v SVČ Most, dále postupují stříbrný celek 18. ZŠ Most „A“, bronzový 4. ZŠ Most a ze čtvrtého místa také SSZŠ Litvínov „B“.

Závěr ledna byl na šprtcové akce bohatý. V jihomoravských Modřicích se konal kvalitně a početně obsazený turnaj kategorie ČP12. Jednalo se tedy o turnaj regionální úrovně, přesto se na něm představilo sedm desítek účastníků, mezi nimi i Michal Justra (SHL CorroTech Litvínov). Litvínovský hráč obsadil dvacáté místo. Zvítězil Martin Vrána (THE Orel Bohunice).

Stranou hlavního soutěžní dění se odehrála jedna tradiční akce. Na mostecké 15. základní škole se konal turnaj třídních týmů. Tato soutěž se zde hraje každoročně již od školního roku 1999/2000. V jednotlivých kategoriích zvítězily výběry 2. C (I. Perez, A. Novotný, V. Třasák), 6. C (S. Mikač, J. Pokorný, T. Pešír, D. Ficaj) a 9. A (L. Troller, Š. Jandečka, J. Hornych, J. Ježek).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám