Hlavní obsah

Objev roku Thom Artway zazpívá v Holešově

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetiletý objev roku Thom Artway bude koncertovat v Holešově. V pátek 22. dubna od 21 hodin zazpívá v New Drive Clubu holešovského zámku.

Foto: MKS Holešov
Článek

Sympatický mladý interpret vstoupil do povědomí veřejnosti loni, když hned na úvod zabodoval debutovým songem I Have No Inspiration a letos v březnu se stal objevem roku finálového večera 23. ročníku prestižních Hudebních cen Žebřík!.

Rodák z valašských Vlachovic, který zpívá pod pseudonymem, je považován za tuzemskou hudební naději a to i díky televizní reklamě. Pohodová píseň o tom, jak jej nic nenapadá, v ní zaznívá stále dokola. Svoje hráčské schopnosti často piluje také hraním na ulici, což spojuje s cestováním. S kytarou projel Austrálii a Nový Zéland. V Čechách se stává miláčkem hudebních klubů.

Vstupenky na koncert stojí v předprodeji v Informačním centru v Holešově nebo přes webový portál www.holesov.info 130, na místě 180 Kč.

Související témata:

Výběr článků

Načítám