Hlavní obsah

Občanské sdružení Rock co rok zve do Libochovic na premiérový krosový závod

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanské sdružení Rock co rok uspořádá 25. května v Libochovicích běžecký krosový závod nazvaný 9999m s Rock co rok.

Foto: Dagmar Stehlíková

mapa závodu

Článek

Sobota 25. května se tučným písmem zapíše do několika kalendářů. Tento den se totiž podaří integrovat sport a kulturu v Libochovicích. Občanské sdružení Rock co rok, známé v regionu Dolního Poohří především pořádáním multižánrových kulturních festivalů připravuje na tento den běžecký krosový závod s názvem 9999m s Rock co rok.

Uvedený projekt je novinkou velmi populárního sportovního seriálu Král Středohoří, který tvoří sedmnáct závodů pro širokou veřejnost (běhy – triatlony – kola). Zázemí, start a cíl celého podniku bude v městském parku v Libochovicích a trasa povede kouzelnou krajinou kolem zříceniny kdysi hrdého Házmburku. Pro děti je připraven Běh parkem a pro dospělé pak večerní open air taneční zábava, která završí snažení všech závodníků i pořadatelů.

Smyslem činnosti Rock co rok o. s. je prevence negativních jevů ve společnosti, smysluplné trávení volného času a upevňování přátelského vztahu k přírodě, historii, kultuře, sportu a lidem kolem nás. Toto občanské sdružení chce všem bez rozdílu věku nabízet kulturní (hudbu, divadlo, film), společenské (dětské dny, karnevaly) a sportovní (Koloběžkyáda, Kulatý svět) vyžití během celého roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám