Hlavní obsah

Občanské sdružení pořádá sbírku pro psy v útulku

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nově vzniklé občanské sdružení Like for Life - jsme pro život se rozhodlo uspořádat sbírku pro psí útulek v Lazci. Od středy 11. do čtvrtka 19. prosince mohou lidé do sbírky přispět na dvou místech v Příbrami. Předání proběhne v neděli 22. prosince.

Foto: Tomáš Kubík

letáček akce

Článek

Like for Life je nové občanské sdružení, které začíná se svojí aktivitou ve středních Čechách a v Praze, ale postupně má za cíl rozšíření do dalších krajů. Jedná se o sdružení, které má za chce pořádat aktivity související s ochranou přírody a životního prostředí, podporující třídění odpadů, zdraví životní styl a zdravou výživu, ale také právě psy v útulcích apod.

Příbramáci se mohou do sbírky zapojit v pobočce firmy DAMI fresh, která se nachází v obchodním domě Na Zdaboři, kde se nachází též pobočka jednoho velkého řetězce hypermarketů. Druhé sběrné místo je v Kulturním domě Příbram, přesněji v redakci novin Brdský spoj.

Základním stavebním kamenen sbírky jsou piškoty, dále mohou lidé darovat granule konkrétních značek - BRIT a HAPPY DOG, protože pejsci špatně snáší změny druhů granulí, radost udělají pamlsky a vitamíny, pangamín a potřeba je také přípravek proti blechám (Frontline) či savo, chloramin nebo kloubní výživa Alavis 3.

"Nápad vznikl při jednání výboru našeho sdružení, jelikož jsme chtěli ještě do Vánoc uspořádat nějakou akci, kde můžeme pomoci. Právě pejsci v útulku nám přišli jako vhodný "cíl", který lze naplnit v krátkém čase a s minimem prostředků. Samozřejmě budu rád, když se zapojí co nejvíce lidí a už nyní bych rád všem poděkoval a popřál klidné vánoční svátky," uvedl Tomáš Kubík, prezident sdružení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám