Hlavní obsah

O vyhlášený zvěřinový guláš návštěvníci střeleckých závodů nepřijdou ani letos

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 3. srpna areál střelnice Na Chrámečném v Bratřejově ožije. Konat se tu budou střelecké závody. Ani letos návštěvníci nepřijdou o vyhlášený zvěřinový guláš a bohatou tombolu.

Foto: MS Bratřejov

Areál střelnice

Článek

„Letošní 31. ročník O pohár MS Bratřejov na loveckém kole zahájíme v neděli 3. srpna kolem půl deváté a střílet budeme až do odpoledne. Samozřejmě jako každý rok i letos myslíme na děti, chybět proto nebude oblíbené střílení ze vzduchovky o poháry a krásné ceny,“ informoval hlavní rozhodčí střeleckých závodů, člen MS Bratřejov, Vladimír Černobila.

Lákadlem střeleckých závodů je každým rokem i výborná zvěřina. Podávat se bude zvěřinový guláš, pečený divočák a další dobroty z udírny. „Například guláš pana Sochory máme vyhlášený široko daleko,“ dodal s úsměvem Vladimír Černobila.

Chybět nebude ani bohatá zvěřinová a věcná tombola, seznam výher čítá zhruba 150 položek.

Návštěvníci se mohou těšit i na vylepšené zázemí. „Areál střelnice postupně rekonstruujeme a modernizujeme, opravili jsme například posezení pro hosty a koupili nové toalety,“ vysvětlil Černobila. „Doufáme, že návštěvníci na střelnici stráví příjemný den,“ dodal.

Myslivci z Bratřejova nepořádají jen střelecké závody, ale v zimě i tradiční myslivecký ples a před ukončením školního roku dětský den pro děti MŠ a ZŠ Bratřejov. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám