Hlavní obsah

Novoroční koncert kapely Šeptem bude hostit Krnov

Novinky, Tomáš Sedlák B.Th.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posledním vánočním dárkem bude na zakončení vánoční doby koncert skupiny Šeptem 8. ledna v Krnově. Při rozbalování v něm najdete mnoho nových písní a také tradiční koledy a známé vánoční skladby.

Foto: Tomáš Sedlák B.Th.

Koncert křesťanské instrumentální kapely ŠEPTEM

Článek

Kapela Šeptem se počala rodit v druhé polovině roku 2006, kdy se formovala a její konečné obsazení se ustálilo začátkem roku 2007. I když pochází zakládající členové z Břeclavi, je navzdory tomu Šeptem křesťanskou "celomoravskou" kapelou, protože se její členové sjíždí z různých moravských měst.

Tímto novoročním koncertem chtějí její členové udělat příjemnou tečku za vánoční dobou a doufají, že se u jejich hudby budete cítit příjemně a alespoň ještě na chvíli se necháte naladit na jinou duchovní vlnovou frekvenci.

Koneckonců i samotné jméno kapely má původ v přesvědčení, že pro samotný hluk a uspěchanou dobu už téměř nevnímáme, že existují i jiné trvalejší hodnoty než hromadění majetku a úspěch.

Repertoár tvoří vlastní písně s prvky folku, blues, popu a jazzu s texty, které moderní češtinou vyjadřují víru v to, co nás převyšuje, a odráží se v nich obyčejný život se všemi svými slunečnými dny, i dny, kdy nám „teče do bot“.

Koncert se uskuteční 8. ledna v prostorách evangelického kostela na Husově náměstí v Krnově. Začátek v 17.00 hodin.

Ukázku tvorby můžete shlédnou v záznamu z koncertu z jazzového klubu zde: http://www.youtube.com/watch?v=B_B4ysL0Cu4

Reklama

Výběr článků

Načítám