Hlavní obsah

Novinky Soláně a Karolinky: Flexi skipas a sjezdovka Kamikaze

Novinky, Martina Žáčková

Horské středisko Soláň-Karolinka, které sdružuje tři lyžařské areály na Vsetínsku, přináší se začátkem jarních prázdnin několik novinek.

Foto: archiv Soláň-Karolinka

Horské středisko Soláň-Karolinka uspokojí malé děti, snowboardisty i "alpské" lyžaře.

Článek

"Předpokládáme, že letos přivítáme nejvíce návštěvníků v historii," říká Roman Křenek, výkonný ředitel Horského střediska Soláň-Karolinka. K rekordní návštěvnosti by měl přispět mj. unikátní Flexi skipas, černá sjezdovka Kamikaze nebo nový snowpark.

Nově zavedený Flexi skipas je inovovanou pětidenní permanentkou, která však neplatí 5 dní po sobě, jak je ve světě zvykem, ale 5 dní kdykoliv v sezóně. Flexi skipas lze pořídit za 1700 korun.

Nový snowpark byl vybudován na sjezdovce v obci Karolinka. Pro jezdce jsou k dispozici dvě plnohodnotné lajny, tři skoky a třináct railů a boxů.

Tři ski areály Horského střediska Soláň-Karolinka jsou od sebe vzdáleny necelých 9 kilometrů a návštěvníci v nich najdou přes 8 kilometrů sjezdovek všech náročností. Terény uspokojí sportovce různé zdatnosti - od dětí až po náročné "alpské" lyžaře.

Ti si přijdou na své hlavně na náročné kilometrové sjezdovce v Karolince a nyní nově na černé sjezdovce Kamikaze na Soláni, která má sklon 33 %. Přestože je osvětlená, večer tam provozovatelé raději pouštějí jen zkušené závodní lyžaře. www.solankarolinka.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám