Hlavní obsah

Nominační závod v aerobiku láká na skvělou atmosféru

Novinky, Zuzana Rybářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete zažít něco netradičního? Co byste řekli skvělé hudbě, vytrénovaným tělům, nevídaným téměř až akrobatickým kouskům a především unikátní atmosféře? To vše můžete vidět a zažít na nominačním závodě ve sportovním aerobiku, který proběhne ve dnech 11. a 12. dubna v Brně.

Foto: Jaroslav Appeltauer - www.apikfoto.cz

Nominační závod v aerobiku láká na skvělou atmosféru!

Článek

Atmosféra tady bude skvělá, protože se bude uzavírat konečná nominace na květnové mistrovství Evropy, které proběhne v nizozemském Dordrechtu. Předvedou se ti nejlepší závodníci věkových kategorií 11 až 13, 14 až 16 a 17 a více let ve sportovním aerobiku, fitness aerobiku a fitness stepu.

V každé z kategorií budou nominováni tři nejlepší závodníci či týmy. Do nominačních bojů tak zasáhne kompletní národní aerobiková elita včetně úspěšných medailistů z minulých mistrovských klání.

Největší souboje o postupová místa jsou tradičně očekávány ve všech věkových kategoriích individuálních sestav žen. Na letošních nominačních závodech již nestartuje Tamara Jiříková, která po loňském MS ukončila závodní kariéru, mezi horké favoritky naopak patří Kristýna Zahradníčková.

Bojů se zúčastní na 700 závodnic a závodníků z celé ČR. Do soutěže zasáhnou i závodníci v kategorii 8 až 10 let, kteří sice nemají nominační závody, protože pro ně se mezinárodní soutěže nevypisují, ale i tato podívaná bude jistě stát za to.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám