Hlavní obsah

Noční loupežnou výpravu ukončila hlídka strážníků

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice místních mladíků se v časných ranních hodinách v úterý 27. září vydala na loupežnou výpravu do prostoru bílinské garážové kolonie U pasovky. Přítrž jejich řádění učinila až hlídka strážníků Městské policie Bílina.

Foto: Městská policie Bílina

Vloupání do garáže - ilustrační foto MP Bílina

Článek

Krátce před čtvrtou hodinou ranní neunikly hlídce strážníků MP Bílina podezřelé zvuky, které se ozývaly z prostoru garážové kolonie.

Hlídka zjistila několik otevřených garáží, u kterých byla čerstvě poškozena vrata. Strážníci z úkrytu spatřili i pohyb několika osob, a proto přivolali posily. Nepozorovaně poté obsadili možné únikové cesty a zadržení pachatelů bylo následně už jen rutinním úkonem.

Pravda, jeden z trojice pachatelů se pokoušel utíkat, když ale zjistil, že strážníci mají s sebou služebního psa, poměrně moudře svůj záměr přehodnotil a pokorně se vrátil na místo.

Pachatelé měli při sobě věci pocházející z vyloupených garáží a tak přivolaným policistům budou mít patrně co vysvětlovat. Pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám