Hlavní obsah

Noc plná záhad pro odvážné holky a kluky se chystá v Krnově

Novinky, Tereza Šimčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste ve věku od 7 do 15 let a máte-li zájem, přihlaste se na magickou noc se strašidelnou atmosférou. Uskuteční se ve Středisku volného času Méďa Krnov a v jejím průběhu na účastníky čeká plno překvapení a strašidelných příběhů.

Článek

Vyřešíte ty největší záhady a nejobtížnější šifry. Při putování za strašidly budete plnit nejeden úkol. A i když je program přísně tajný, někteří zloduši vynesli na povrch základní informace, co vás tam asi čeká - vyrobíte si například sádrový odlitek, vyluštíte tajné zprávy, nebo se vám poštěstí najít poklad.

Akce začíná v pátek 9. března v 18.00 hodin v SVČ Méďa Krnov a končí druhý den ráno v sobotu 10. března v 9.00 hodin ráno (večeře i snídaně je zajištěna). Počet návštěvníků je omezen, kdo se přihlásí mezi prvními, má větší šanci. Cena je 90 Kč za dítě - v ceně je zahrnuto ubytování, večeře a snídaně, pitný režim, materiál, pedagogický a zdravotnický dozor a odměny.

Účastnit se můžete na základě přihlášky - termín odevzdání je do středy 7. března. Přihlášky najdete na www.svcmeda.cz a vyplněné je posílejte na e-mail: tereza.simcikova@svcmeda.cz nebo volejte na tel.: 774 055 203. 

Reklama

Výběr článků

Načítám