Hlavní obsah

No Name, Horkýže Slíže a další kapely zahrají na Slavnostech břeclavského piva

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhou květnovou sobotu obohatí kulturní dění v Břeclavi festival zdejšího zámeckého pivovaru. Uskuteční se tam Slavnosti břeclavského piva.

Foto: Petra Svěráková

Slavnosti břeclavského piva se uskuteční 10.5.2014

Článek

Na jednom pódiu a v jeden den budou mít diváci možnost vidět a slyšet na louce pod břeclavským zámkem populární slovenské kapely NO NAME a HORKÝŽE SLÍŽE, které doplní čeští DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, ARGEMA a také zdejší patriot JIRKA ZONYGA s kapelou Větry z Jihu. Doplní je i další vystupující.

„Když jsme festival vymýšleli, drželi jsme se myšlenky udělat akci pro celou rodinu. Proto kromě hudebního programu najdou diváci v areálu pivovaru zónu s atrakcemi pro děti, včetně pohádkové cesty prostorami starého pivovaru, dospělí si naopak mohou projít exkurzí výrobními prostory. Nachystány budou i soutěže se siláckou tematikou a mnoho dalšího. Festival jsme nazvali Slavnosti břeclavského piva, a proto budeme chtít, aby se u nás 10. května cítil „slavnostně“ každý návštěvník,“ uvedl Jan Svoboda, člen správní rady břeclavského pivovaru.

Vstupenky na festival, který proběhne v sobotu 10. května od 13:00 do 22:00 hodin, jsou k dostání v prodejních sítích TICKETPORTAL a TICKETART. Zájemci mají možnost zakoupit si v předprodeji cenově zvýhodněné celodenní vstupenky. Děti do 6 let mají vstup s rodiči zdarma.

Slavnosti břeclavského piva: 10. 5. 2014 od 13:00 hod., Břeclav – na louce pod zámkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám