Hlavní obsah

Nepozornost řidiče způsobila půlmilionovou škodu

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K dopravní nehodě s půlmiliónovou škodou došlo ve středu 1. srpna - ten den pětašedesátiletý muž projížděl se svým vozem Škoda Superb mezi Ramzovou a Brannou. Na rovném a přehledném úseku chtěl předjet dvě auta, jedno z nich ale začalo předjíždět také. Při střetu utrpěla posádka Superbu lehká zranění, auto je ale na odpis.

Foto: PČR Jeseník
Článek

Řidič Škody Superb chtěl na rovném a přehledném úseku předjet dva před ním jedoucí automobily. "V momentě, kdy byl přední částí již na úrovni prvního předjížděného vozu, 57letý řidič VW transportér začal předjíždět také. Auta se střetla a škodovka skončila mimo vozovku, sjela do příkopu a  pravou stranou narazila do vzrostlého stromu," popsala nehodu policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Při nárazu utrpěl 65letý řidič a jeho dva spolujezdci lehké zranění. Sedmapadesátiletý řidič z Volkswagenu z místa dopravní nehody ujel. Zpátky se vrátil až po určité době, kdy stihl zajet do Šumperku a zpátky.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Předběžná škoda je na Superbu odhadnuta na 500 tisíc korun, na Volkswagenu pouhých 500 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám