Hlavní obsah

Nemocnice Nový Jičín nabízí nové předporodní kurzy pro rodičky

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nastávající maminky z Novojičínska a okolí se mohou těšit na nové předporodní kurzy, které je připraví nejen na porod samotný, ale také na období šestinedělí či kojení. Kurzy nabízí již tradičně Nemocnice Nový Jičín, která patří do skupiny Agel, tentokrát však v nové podobě a v nových prostorách.

Foto: archiv AGEL

Dnešní maminky chtějí být informované a na porod připravené, proto stále více roste zájem o předporodní kurzy a přednášky.

Článek

Lekce určené nasávajícím maminkám od 20. týdne těhotenství mají nově menší počet lekcí a jako zajímavost nabídnout také gravid jógu, která uvolňuje a připravuje na porod. Série lekcí je připravena ve spolupráci s RC Mozaika a odstartovala právě v těchto dnech. 

„Dnešní maminky chtějí být informované a na porod připravené, proto stále více roste zájem o předporodní kurzy a přednášky. U nás v nemocnici mají budoucí maminky jistotu odborných informací a zkušeností z praxe, které zejména prvorodičky vždy vítají. Zároveň ale chceme být progresivní a dávat prostor moderním trendům, a to jak při porodech, tak i v rámci našich kurzů. Proto jsme letos předporodní kurzy osvěžili například o gravid jógu,” prozradila Bc. Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Nový Jičín.

Kurzy předporodní přípravy probíhají v prostorách RC Mozaika na ulici Hoblíkova 34 v Novém Jičíně, a to vždy v úterý od 15:30 do 17:30 hodin. K účasti na lekcích i kurzu je potřebná předchozí rezervace, a to na e-mailu mozaika@mozaikanj.cz. Cena jedné lekce je 200 korun.

Zájemkyně o prohlídku porodního sálu a oddělení šestinedělí pak mohou přicházet i bez rezervace přímo do porodnice Nemocnice Nový Jičín, a to každou středu od 13 hodin. 

Reklama

Výběr článků

Načítám