Hlavní obsah

Německý zpěvák Dyrk Shivay bude po velkém úspěchu znovu koncertovat v ČR

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německý zpěvák a multiinstrumentalista Dyrk Shivay se vrací. Již v září vystoupí ve třech českých městech a začátkem příštího roku se do naší země znovu vrátí. Českou republiku a české fanoušky si opravdu zamiloval.

Foto: Sven Kosakowski

Dyrk Shivay

Článek

Dyrk Shivay je německý zpěvák/songwriter, který si svou nezávislou hudbou získává čím dál větší publikum. Jeho psaní písní je neobyčejné - zčásti irské a orientální vlivy tomu všemu dodávají především exotický zvuk. Každá píseň vypráví zvláštní příběh a vypraví tak posluchače na cestu plnou emocí. Člověk tak může doslova pociťovat s tímto spojené intenzivní zážitky, které skrze magické živé vystoupení velice často zanechávají husí kůži.

Dyrkovi se v České republice skutečné líbí. Především si chválí své věrné publikum, které je vždy na koncertech velmi vnímavé a lidé s nadšením ukázněně poslouchají jak jeho hudbu, tak i jeho různé historky, které se vážou k jeho cestování a písním.

O intimní a uvolněnou atmosféru na koncertech jde Dyrkovi především a staví ji do popředí. Proto rád hraje v útulných klubech nebo kulturních centrech, kdy vítá své posluchače do sálu provoněného vonnými tyčinkami, které si dovezl ze svých cest.

Na svém posledním českém koncertu v Olomouci Dyrk vyloženě exceloval. Ve vyprodaném ArtUm Centru předvedl více než dvouhodinový koncert a většině lidí z publika svou hudební tvorbou přímo vyrazil dech.

V této době Dyrk pracuje na svém novém albu, které by mělo vyjít v zimě. Na svých českých koncertech však již zahraje převážně nové písně z plánovaného alba.

Plánované koncerty:

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna 09. 09. 2017 TŘEBÍČ / Zadní synagoga

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna 09. 09. 2017 TŘEBÍČ / Zadní synagoga 10. 09. 2017 PRAHA / Prostor Země

02. 02. 2018 LIBEREC / Bedna Klub

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám