Hlavní obsah

Německá policie hledá pachatele loupeže

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní inspekce z německého Pasova požádala české kolegy a širokou veřejnost v České republice o spolupráci při pátrání po pachateli loupeže spáchané v létě loňského roku právě v Pasově. Informace je možné podávat na linku 158 nebo na jakoukoliv policejní služebnu.

Foto: PČR
Článek

"Pachatelem byl muž ve věku 20 až 25 let s hladce oholenou hlavou a nápadným tetováním na levé straně krku a levém předloktí," uvedl Petr Jaroš ze zlínské policie. Podle informací policie němečtí kolegové předpokládají, že muž by se mohl pohybovat i po území České republiky.

V době loupeže byl oblečený do černého trička s nápisem „Landser Deutsche Wut“ s obrazcem vojáka. Dále na sobě měl černé kalhoty se třemi bílými pruhy na pravé straně, černé ponožky a černé tenisky s bílou podrážkou.

Jakékoliv informace o osobě pachatele a jeho aktuálním pobytu policie přijme na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám