Hlavní obsah

Největší šipkařské klání se blíží - Jackpot cup 2018

Novinky, Markéta Baráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 19. května odstartuje v Proboštově u Teplic již 14. ročník finálového turnaje v elektronických šipkách seriálu Jackpot cup.

Foto: Markéta Baráková

Propozice turnaje

Článek

Jackpot cup je seriálový turnaj v elektronických šipkách, který je pořádaný Severočeským oblastním šipkovým svazem a provozovateli šipkových automatů. Jackpot cup je turnaj jednotlivců s kumulovaným jackpotem.

Místní turnaje probíhají od 1. srpna do 30. dubna na registrovaných hracích místech, kterých je pro letošní ročník zaregistrováno 52 v Ústeckém a Libereckém kraji. V loňském ročníku se odehrálo na hracích místech přes 2 000 turnajů, kterých se zúčastnilo přes 1 400 hráčů a hráček.

Seriál je zakončen finálovým turnajem. Do finálového turnaje se nominuje hráč/hráčka, kteří se zúčastní minimálně 30 místních Jackpot cupu na registrovaných hracích místech. Do finálového turnaje postupuje minimálně 128 mužů a minimálně 32 žen z nominačního žebříčku, kteří svedou finálový souboj na 50 šipkových automatech a budou bojovat o finanční odměny v předpokládaném jackpotu ve výši 900 000 Kč. Výše jackpotu je tvořena základním startovným a příspěvkem od provozovatelů šipkových automatů.

Během finálového turnaje dojde k vyhlášení a odměnění nejlepších týmů ligové sezóny 2017/2018, dále bude vylosováno 24 přítomných mužů a 6 žen, kterým budou předány šťastné losy v hodnotě 3 000 Kč. 10 nejaktivnějších hráčů se mohou stejně jako ve 13. ročníku těšit na „cenu útěchy” ve výši 30 000 Kč. Ve finálovém turnaji se můžete těšit na skvělé náhozy, vyrovnané boje a skvělou zábavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám