Hlavní obsah

Návštěvníky Night shoppingu ve Zlatém jablku nadchla vzdušná akrobacie

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svěží jarní modely, zajímavé slevy, okouzlující Andrea Verešová, výřečný Libor Bouček a úchvatná vzdušná akrobacie slovenské skupiny Vertigo - takový byl v pořadí sedmý Night shopping ve Zlatém jablku, který se v pátek konal od 21. do 24. hodiny.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

I ten, kdo měl v pátek večer jiné plány a chystal se Zlatým jablkem jen procházet, se zde určitě musel na nějakou dobu zastavit. Ať už proto, že míjet plnou nákupní pasáž bez zastavení šlo jen stěží, a hlavně proto, že program na pódiu i nad ním, musel strhnout prostě každého.

Ladnost pohybů akrobatů v kombinaci s nebezpečnými kousky, které předváděli bez jištění na hedvábných šálách nebo zavěšené obruči, vyvolávala v přítomných divácích místy až mrazení. Vystoupení Vertiga bylo prostě dechberoucí. 

I ostatní dění na pódiu však stálo za to. K Night shoppingu již tradičně patří přehlídka nových kolekcí nadcházející sezóny v zábavné taneční show, jejíž hvězdou se tentokrát stala krásná a příjemná Andrea Verešová. Módní kousky, které představovala ona i ostatní modelky a modelové, si návštěvníci centra mohli zakoupit ve více než 50 obchodech, která pro tento večer připravily řadu speciálních nabídek.

Večerem provázel moderátor Libor Bouček, který by klidně mluvil stále, i kdyby noční nakupování trvalo celou noc.

Reklama

Výběr článků

Načítám