Hlavní obsah

Návštěvníci Myslbeku přispěli Jirkovi na elektrický vozík

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosincový termín akce Dobro+Ty pro charitu byl skutečně mimořádný. Návštěvníci pražské Nákupní Galerie Myslbek opět pomáhali nákupem vynikajícího pečiva dobré věci a i díky hercům z oblíbeného televizního seriálu se vybralo krásných 16 500 korun.

Foto: Helena Šebestová

Herci ze seriálu "Ohnivý kuře" pomáhají s charitativním prodejem

Článek

V adventním čase se do úspěšného projektu, na kterém Myslbek spolupracuje s Kontem Bariéry, kromě patronky Evy Čížkovské zapojili také její herečtí kolegové ze seriálu Ohnivý kuře. 

Jako každý měsíc i v prosinci nákupem pečiva od pekařství Domácí dobroty bez lepku a Jan Mašek přispívali návštěvníci Myslbeku na pomoc konkrétní osobě se zdravotním postižením. Tentokrát se jednalo o 12letého Jirku, kterého trápí nervosvalové progresívní onemocnění - spinální muskulární atrofie.

Aby se Jirka mohl alespoň doma pohybovat částečně samostatně, potřebuje elektrický vozík do interiéru. Návštěvníci Myslbeku mu na něj pomohli přispět krásnou částkou 16 500 Kč.

Další termín akce proběhne 19. ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám